50 Nijansi Pive

Masovno odgađaju porođaje da se ne bi udavale na prazan stomak!

S obzirom na to da je korona virus poremetio planove mnogim parovima koji su ovog ljeta htjeli da se vjenčaju i na taj način krenu u novi život, velika većina budućih mladenki koje su se trudne odlučile udati ovog ljeta odlučile su da odgode svoj porođaj jer ne mogu ni zamisliti da s udaju “na prazan stomak”.

Jedna od njih je Suzana Š. iz Laktaša koja kaže da joj korona neće poremetiti planove i da će istrajati u svojoj odluci da se uda trudna.

-Ja sam svoj život isplanirala do zadnjeg detalja, na vrijeme sam našla momk,a završila fakultet, zakazala svadbu i prije toga ostala trudna, baš kako je kod nas i običaj i ne pda mi na pamet da odustajem zbog neke tamo korone. Ostaću trudna i tri godine ako treba! Nema porađanja dok se ne vjenčam, pa zamislite vi koja bi to sramota bila.

Kako saznajemo ovaj trend će pratiti i brojne druge mladenke širom RS, a mi ih u potpunosti razumijemo jer ne zna se šta je veća sramota poroditi se nevjenčana, ili se vjenčati “na prazan stomak”.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar