50 Nijansi Pive

Pijani pješak ponudio mito ležećem policajcu!

Svi koji su se protekle subote, u pola 4 ujutru, zadesili na Mejdanu mogli su da vide nesvakidašnji prizor koji se već danima prepričava.

Tridesetogodišnji Stefan Stefanović se vraćajući pijan iz Tihih noći sapleo preko ležećeg policajca i pao na zemlju. Kada je nakon nekoliko minuta došao svijesti pomislio je da ga je zaustavila policija te je izvadio iz džepa 10 maraka i gurnuo ispod ležećeg „policajca“.

Ovom prilikom on se lakše povrijedio te je prevezen u Hitnu pomoć gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Nakon toga je ležao na trežnjenju gdje su mu izmjerena tri promila alkohola u krvi.

Komunalna policija podnijela je prijavu protiv njega zbog štete koju je načinio ležećem policajcu, dok su iz policijske stanice Mejdan najavili krivičnu radi pokušaja nuđenja mita službenog licu. Tvrde da pojedinici ovakvim postupcima i neodgovornim ponašanjem pružaju pogrešan primjer mladim ljudima koji žive na Mejdanu.

Ipak, Stefanović tvrdi da je ovo sredstvo za usporavanje auta bilo postavljeno previsoko i najavljuje da će tužiti grad koji ga je tu montirao.

„Tražim obeštećenje za primljenu fizičku bol u iznosu od 10.000 maraka i još 5.000 za duševnu patnju jer sam izložen ismijavanju raje sa Mejdana. Em su mi našli samo tri promila alkohola u krvi,  em sam kući krenuo prije 6 ujutru, em nisam imao više od 10 maraka da podmitim policajca“, navodi on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar