50 Nijansi Pive

Pronašli smo Banjalučanku koja sama lakira nokte. Ovo je njena priča!

Naša redakcija na dnevnoj bazi dobija zaista mnogo mejlova sa veoma interesantnim pričama, ljudskim sudbinama i fenomenima koje jednostavno ne stignemo objaviti, ali kada smo nedavno dobili priču o mladoj Ljiljani B. djevojci koja sama lakira nokte to smo jednostavno morali istražiti jer smo bili uvjereni da takve djevojke u Banjaluci ne postoje.

Naša ekipa se zaputila put Petrićevca jer nam je rečeno da mlada dama upravo tamo živi. Kad smo stigli na adresu bili smo, blago rečeno u šoku. Očekivali smo neku trošnu kućicu gdje žive siromašni ljudi, nikako dvospratnicu sa pedantno uređenim dvorištem u kome su bila parkirana čak dva automobila i fasadom.  Na prvu smo pomislili da je u pitanju neka varka jer zašto bi neko ko živi u takvoj kući sam lakirao nokte, ali smo ipak odlučili da pokucamo i priču istražimo do kraja.

Vrata nam je otvorila nasmijana Ljiljana, a kada se rukovala odmah smo uočili da su joj nokti pedantno i lijepo sređeni te smo postali veoma sumnjičavi, a onda nam je Ljiljana otvorila dušu i sve je bilo još čudnije nego što smo mislili.

-Ja nikada nisam bila na manikuri, otkad znam za sebe sama lakiram nokte i trudim se da to radim redovno. Mnoge moje drugarice mi ne vjeruju, a veliki broj njih me osuđuje jer tvrde da im kvarim imidž. Znam dosta djevojaka koje se time bave Mira Manikura, Jasna Samo Gel, Vera Noktarica… i mnoge druge, ali ja jednostavno nikad nisam imala potrebu da kod njih idem. Veliki broj njih mi je pisao da prestanem pričati kako sama lakiram nokte jer im srozavam posao, a drugarice me izbjegavaju jer se plaše da se neću izlanuti pred njihovim muževima koji im plaćaju tu manikuru.  U svakom slučaju šta god da se desi ja ne odustajem i ne planiram prestati sama lakirati nokte, rekla je ljubazna Ljiljana.

Satima smo je slušali, ali ipak nisamo bili baš skroz uvjereni pa smo je zamolili da pred nama skine lak acetonom. I uspjela je, iz prve.

Ovim putem želimo da podržimo Ljiljanu i čestitamo joj na hrabrosti što je izašla u javnost sa istinom .

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar