50 Nijansi Pive

Srbi apeluju da im se zabrani i izlazak iz Grčke!

S obzirom na to da je ipak odlučeno da se građanima Srbije zabrani ulazak u Grčku zbog loše epidemiološke situacije, veliki broj onih koji su uspjeli da odu na ljetovanje apeluju na vlasti da im se zabrani i izlazak iz Grčke, na najmanje mjesec dana.  Kako saznajemo, Grčke vlasti će razmotriti ovaj zahtjev.

Stupili smo u kontakt sa nekoliko građana Srbije koji ljetuju u Grčkoj i koji su bez razmišljanja potpisali ovaj apel da se granica zatvori i u suprotnom smjeru.

-Znate kako mi smo došli ovdje prije nekih pet dana, plan je da ostanemo sedam, ali bi bilo sjajno kad bi nam zabranili povratak u Srbiju na najmanje mejsec dana pa da se izguštamo kako Bog zapovijeda.  Ovim putem bih apelovao na grčke vlasti da zatvore granicu u oba smjera i da nam dozvoli da ostanemo.  Nama je povratak u Srbiju rizik. Ovdje smo sigurniji.

Svi sa kojima so razgovarali bili su istog mišljenja, a sad ostaje samo da se vidi da li će Grčka da izađe u susret srbijanskim turistima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar