50 Nijansi Pive

U Glamoču se otvara porodilište za roditelje budućih lidera!

Danas je nakon mnogo vremena ponovo otvoreno porodilište u Glamoču, a izgradnju su sufinansirali Vlada Republike Srpske i Grad Banja Luka. Razlog za ovo ulaganje je veoma jednostavan, a to je da se stvara više kvalitetnog kadra iz Glamoča.

-Morali smo nešto da preduzmemo. Jednostavno, ostajali smo bez kadra. Djeca Glamočaka rađala su se u Banjaluci. Bili su napredni, ali ipak, nije to taj kvalitet, a nismo ih mogli ni prepoznati na konkursima po mjestu rođenja. Od danas svi će biti u mogućnosti da vode svoje supruge u Glamoč na porođaj, rečeno nam je u Vladi.

Glamočaci koji su sticajem okolnosti rasprostranjeni širom RS su oduševljeni ovom odlukom.

-Ja dolazim iz Batkovića, opština Bijeljina. Supruga i ja smo dugo razmišljali gdje da se porodi i kada smo čuli za Glamoč znali smo da je to, to. Ne moramo da razmišljamo o sudbini djetet, sve će mu biti zagarantovano, od vrtića, preko školovanja, pa do zaposlenja, ističe radosni budući otac koga smo zatekli na otvaranju.

Direktor Ginekologije i Akušerstva u Glamoču, Dr Glamočak ističe da je već 8 miliona ljudi apliciralo za porođaj njihovih supruga kod njih, te razmišljaju o proširenju kapaciteta i izgradnji hotelskog kompleksa. Takođe je planirana izgradnja isturenog odeljenja u selu Rore, gdje bi se rađali isključivo Generali, kako za potrebe istočnog bloka, tako i za potrebe NATO saveza.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar