50 Nijansi Pive

Upišite muža na ultimativni kurs preživljavanja!

03

U Banjaluci je nedavno otvoren kurs na kome svi muškarci mogu da nauče kako da prežive jedan dan bez svojih supruga, majki, sestara i svih onih žena koje brinu o tome da li su gladni, žedni, je l’ im sve ispeglano i čisto. Ovaj kurs osnovao je čovjek po imenu Boris Trninić koji se nekoliko puta u svom životu morao suočiti sa situacijom da ostane poptpuno sam kod kuće i da čak više od 24 sata mora voditi brigu o sebi, pa čak i o djeci.

On je sa novinarom našeg portala podijelio svoju tužnu priču opisavši golgotu koju je prolazio.

-Moja supruga je zbog prirode posla kojim se bavi često morala izbijati iz našeg porodičnog doma i ostavljati mene samog sa djecom na milost i nemilost. Rijetko bi imala vremena da nam pripremi sve za tih nekoliko dana koliko je neće biti pa sam se ja često morao dovijati i snalaziti na razne načine. Upravo to iskustvo nagnalo me da napravom ovaj kurs preživljavanja da više ni jedan muškarac ne mora proći kroz ono kroz šta sam ja prolazio.

On je naglasio da je njegov kurs jednodnevni i da se tokom tog jednog dana uči sve ono što bi jednom muškarcu moglo biti potrebno kada mu supruga ili majka nisu kući. Na kursu možete naučiti sljedeće stvari:

Rukovanje teškim mašinama

Opšte je poznato da su muškarci, iako znaju na pamet svaki dio svog automobila, potpuno nesposobni za rukovanje teškim mašinama poput mašine za suđe, mašine za veš… Nauka je dokazala da je kod njih došlo do mutacije gena zbog kojih jednostavno ne mogu da zapamte ovako prostu radnju, kao što je paljenje mašina, pa je Trninić osmislio posebne metode da bi im bilo lakše da zapamte. On je napravio i posebne daljinske upravljače koji su kompatibilni sa svim mašinama da bi im pojednostavio ovu radnju. Jer, smatra on, muškarci ništa ne vole više od aparata kojima se upravlja daljinskim.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar