50 Nijansi Pive

Nova analiza krvi pokazuje da li si pravi Banjalučanin

 

Najnovija analiza krvi koja se odnedavno može uraditi u Banjaluci u stanju je da otkrije da li si pravi Banjalučanin.

Iz Klinike koja vrši ovu analizu poručuju da su napretkom tehnologije i medicine sada u stanju da izmjere nivo Banjalučanina u svakoj osobi.

„Iz samo jedne kapi krvi možemo sa 100% sigurnošću potrditi da li je neko pravi Banjalučanin, da li su mu roditelji zaista rođeni u ovom gradu ili su došli sa strane. Otkrili smo i da su geni roditelja Banjalučana superiorni i prenose se na njihovu djecu, koja sa ponosom mogu tvrditi da su rođeni u gradu i ismijavati drugu djecu u školi koja dolaze sa sela“, poručuju iz klinike.

Oni naglašavaju da je krvna slika autohtonog Banjalučana potpuno drugačija od onih koji su izbjegli u ratu ili u ovaj grad doselili na neki drugi način.

Ističu da oni koji dobiju rezultat, koji ih svrstava (Ne)Banjalučane, odlaze razočarani i žale im se da će potražiti drugo mišljenje u inostranstvu.

„DNK drevnih Banjalučana ima hromozome koji su različiti u odnosu na one koji su došli iz Drvara, Glamoča ili Petrovca. U nekim slučajevima dešavalo se da iskonski Banjalučani prilikom transfuzije nisu mogli primiti krv došljaka“, dodaju oni.

Kako saznajemo ovih dana vlada velika jagma za revolucionarnim testom, pa vlasnici Klinike razmišljaju da rade u tri smjene i vikendom, kako bi udovoljili svim zahtjevima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar