50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Uvode se redovni niskotarifni letovi za Neum iz Mahovljana!

Kako bi naši građani imali potpuni ugođaj ljetovanja uprkos epidemiji korona virusa od 1. jula se uvode redovni niskotarifni letovi iz Mahovljana za Neum, rekao nam je to Marko Nalupanović, jedan od radnika aerodroma u Mahovljanima.

On je za naš portal dao izjavu u kojoj je detaljnije objasnio zašto se došlo upravo na ovu ideju.

-Mi smo svjesni da su građani Banjaluke u posljednje dvije godine navikli da na ljetovanje putuju isključivo avionom, a pošto im je to ove godine na neki način uskraćeno zbog situacije u svijetu mi smo odlučili da im omogućimo let do jedinog ljetovališta u kome mogu potpuno bezbrižno ljetovati.  Sigurni smo da se Neum neće razlikovati od destinacija Turske i Grčke na koje su našisugrađani navikli.  Isto će biti gužva, čovjek na čovjeku, isto će biti skupo, isto će svi znati srpski i isto se putuje avionom.

Nalupanović je rekao kako od trenutka kad je ova vijest objavljena dobijaju veliki broj rezervacija, a reakcije ljudi su isključivo pozitivne. Naglasio je da će po uzoru na Banjaluku ovu liniju uvesti i Tuzla i Sarajevo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar