50 Nijansi Pive

Banjalučanin oženio aplikaciju za kućnu dostavu hrane

Zbog sve bržeg načina života i nedostatka vremena za pripremu obroka mnogi pronalaze spas u dostavi hrane na kućnu adresu.

Neobično vjenčanje nedavno je šokiralo žitelje grada na Vrbasu kada se pročulo da je jedan Banjalučanin odlučio oženiti ni manje ni više nego aplikaciju za kućnu dostavu hrane.

Pero Ponesi, 35-godišnji muškarac kaže da su ga roditelji i prijatelji neprestano zapitkivali kada će se oženiti i da je ovo bilo najlogičnije rješenje.

„Shvatio sam da je jedina ljubav mog života aplikacija za kućnu dostavu hrane. Ona je spas za muškarce i često mnogo korisnija od žene koja ne stiže da spremi ručak. Sa hranom bar znaš na čemu si. Ona će uvijek biti tu kada poželim, a neće me ni pitati kada sam se vratio iz kafane“, objašnjava on.

On je rekao da, ako kažu da ljubav ne pita za granice ne vidi u čemu je problem što je odabrao svoju životnu saputnicu. Dodaje da razmišlja da obavi i crkveno vjenčanje mada nije siguran da li će mu taj brak biti priznat.

Inače, novopočeni supružnici su se vjenčali u jednoj piceriji u Banjaluci, a kum i kuma su bili dostavljač Boro Brzi i Ljubica Kaprićoza, koja je glavna kuvarica u ovom lokalu. Mladoženja i mladenka su se zakleli na vjernost dok ih smrt, odnosno spora dostava ne rastavi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar