50 Nijansi Pive

U Bosni otkrivena nova vrsta predizborne bukve

Nedavno su botaničari otkrili sasvim novu vrstu bukve i dali joj naziv predizborna bukva pošto je to vrsta drveta koja raste svake dvije godine, a na njoj su vidljiva lica političara koji su kandidati na izborima. Ova bukva je pravo revolucionarno otkriće jer je dugotrajnija od plakata i letaka i sigurno će strankama uštedjeti puno novca.

Stručnjaci kažu da se već sad mogu posaditi nove bukve koje će izrasti sa novim plakatima, spremnim za opšte izbore koji treba da se održe 2022. godine. Ovo revolucionarno otkriće ide u prilog svima i od njega svi možemo profitirati.

-Miješanjem raznih sorti bukava došli smo do ovog nesvakidašnjeg otkrića koje će sigurno pomoći strankama da se promovišu, uštediće im novac, a i građani će imati direktne koristi od izbora po prvi put u životu jer svi znamo koliko je drveće bitno, posebno bukve u Bosni, rekao je Miljan Korjenak, vođa ovog istraživanja.

Korjenak kaže kako će do narednih parlamentarnih izbora pokušati napraviti novu vrstu hrasta na čijim listovima će biti stranački logotipi, ali tvrdi da ne želi ništa da obećava,

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar