50 Nijansi Pive

U Banjaluci se ove godine organizuje prvi kolektivni razvod

Nakon što je u Banjaluci proteklih godina organizovano nekoliko kolektivnih vjenčanja, krajem jula biće održan prvi kolektivni razvod braka pod simboličnim nazivom „Ne ponovilo se!“.

Organizatori kažu da su se na ovaj nesvakidašnji potez odlučili kada su uvidjeli da za tradicionalno kolektivno vjenčanja vlada sve manji interes.

„Zvalo nas je dosta parova koji su se žalili kako je proces razvoda dugotrajan, stresan i na kraju skup. Mi smo odlučili da im izađemo u susret i ove godine organizovano razvedemo 20 parova. Dobili smo i podršku grada, a zahvaljujući brojnim sponzorima svim parovima će biti pokriveni troškovi advokata i raspodjele imovine“, kaže Rada Razvodić, penizonisana matičarka koja je dugo godina radila u opštini.

Ova neobična manifestacija će slučajno ili ne biti organizovana na „Zelenom mostu“ u Banjaluci koji je nedavn dobio i novo ruho pa simbolizuje neki novi početak, a kolektivni razvod će biti završen zajedničkim bacanjem burmi u Vrbas.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar