50 Nijansi Pive

Romana najtraženija ličnost među menadžerima!

Nakon što je u Australiji uhapšena zbog pljačke bankomata, Romana je postala najtraženija ličnost ne samo kod policije nego i kod menadžera sa Balkana. Kako saznajemo, svi se otimaju ko će je biti njen predstavnik za javnost kad izađe iz zatvora.

Mihajlo Zelenašević jedan od najpoznatijih estradnih menadžera iz Beograda izjavio je za naš portal da je Romana trenutno apsolutni hit i da se svi otimaju, šalju ponude u zatvor, a razlog tome je više nego logičan.

-Znate kako takve priče sjajno prolaze, sigurni smo da će Romana nakon što odsluži kaznu biti dovoljno pametna da iskoristi to što joj se izdešavalo i da zaradi neke pare pošto je potencijal zaista ogroman. Ja sam u pregvorima sa Romanom preko njenog advokata i siguran sam da ćemo sklopiti dogovor. Imam već neke ponude za Zadrugu 5, a i mnoge izdavačke kuće se interesuju za izdavanje knjige. Siguran sam da će 2022 biti Romanina godina, jer ona je to zaslužila nakon toliko godina provedenih na estradi.

Zelenašević kaže da se ne bi iznenadio i da je cijela ova priča unaprijed osmišljena i iapslanirana jer će po završetku kazne zaraditi puno veće pare nego što bi ukrala na bankomatu.

-A šta je jedna godina čekanja, ništa.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar