50 Nijansi Pive

Sve što bi jedan muškarac trebalo da zna prije nego što stane na ludi kamen

Smanjite malo piće i izlaske

Oženili ste se? Gotovo, to bi bilo to od izlazaka! Šalu na stranu, iako mnogi misle da će sve stati, istina je da će se samo smanjiti. Ako ste se dobro oženili, a mi vam držimo palčeve da jeste, neće biti problema i dogovor će rješavati sve odlaske na piće.

Istini za volju, moraćete malo skloniti nogu sa gasa, i izbalansirati utakmice, bilijare, sonije i ostale zanimacije koje su vam bile sastavni dio života sa odlascima u bioskop, ručkom kod njenih, i odlazak na pijacu subotom. Žao nam je, ali medalja ima dvije strane, i jedno bez drugog ne ide.

Pivo sa prijateljima je pola zdravlja, a dogovor sa ženom je druga polovina. Zato uzmite od svega najbolje. Pravite pametne kalkulacije i ne dozvolite da nijedna od ove dvije strane pati. Savjet je samo da ne pretjerujete i da budete iskreni prema sebi, to poslednje pivo vam sigurno nije trebalo.

Nadamo se da ćete bar malo mudrosti ponijeti u brak, kao što je mlada nekada nosila miraz, i da se nećete saplesti na iste prepreke gdje i mnogi muškarci prije vas.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar