50 Nijansi Pive

Sve što bi jedan muškarac trebalo da zna prije nego što stane na ludi kamen

Vaša buduća žena će se prepasti od zajedničkog života s vama

Ne pripadne samo muškarcima muka kada pomisle na to kako će živjeti i vaspitavati djecu sa jednom osobom, kud će i šta će kada se desi neki problem, i hoće li imati vremena za sebe. Loše vijesti su da je i ženama isto.

Ako ste mislili da vas vaše princeze gledaju kao prinčeve,  istini za volju  vjerovatno sede sa drugaricama i razmišljaju jeste li baš toliko bogom dani, i da li su one same spremne za brak.

Većina ženskih strahova ima veze sa tim kakav ćete vi biti otac, kako ćete se postaviti u različitim situacijama, hoćete li biti stabilan oslonac u kući. Znači, žene se brinu da vi ne pogriješite, draga gospodo, a složićemo se da taj strah nekada može biti opravdan.

Zato je važno da svojoj budućoj supruzi uvijek budete oslonac, i da joj ulivate dovoljno sigurnosti, koja će je podsjetiti da nema razloga za strah. Ako ništa, bar znate da ni ženama nije lako, zato budite tu jedno za drugo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar