50 Nijansi Pive

Sve što bi jedan muškarac trebalo da zna prije nego što stane na ludi kamen

Razni mitovi postoje o tome da li se muškarci ikada osjećaju spremnima za brak. Bilo kako bilo, kada se konačno pojavi ona prava, uglavnom nam ne preostaje ništa drugo nego da mi njoj kažemo čuveno, sudbonosno “da”. Iako muškarac prosi, žena bira mnogo prije njega, pa tako možda brak nikad i nije nešto na šta se odlučujemo.

Zato smo pripremili pojas za spasavanje za sve one koji namjeravaju da zaplivaju u bračne vode. Držite se dobro i poslušajte neki od naših savjeta.

Organizacija vjenčanja je i vaša briga – nema bježanja od biranja dekoracije

Organizovanje svadbe iz bajke je san skoro svake žene i noćna mora svakog muškarca. No, ne gine vam da i vi zasučete rukave kako biste bili princ u bajci. Znači, neće vas zaobići dogovaranje, pregovaranje i beskonačno biranje kojekakvih boja, dezena, ukusa i mirisa. Neće biti lako ali obećavamo da ćete preživjeti.

Naoružajte se strpljenjem, i vježbajte klimanje glavom prije, jer će ga biti i te kako kada budete morali da se složite oko raznoraznih ideja kojima se ne vidi kraj. Vjerujte nam, to je zato što ga i nema. Zato organizujte venčanje tako što ćete se složiti oko svih detalja na koje nikada ne biste obratili pažnju.

Uz klimanje glavom praktično je navježbati i odgovore poput “Može”, “Sviđa mi se ova torta” i “Odlična mi je dekoracija stolova”. Ako ipak budete htjeli da kažete svoje mišljenje, odlično bi bilo da to uradite kod kuće. Da kažete šta hoćete, i šta vam je važno na svadbi, a za ostalo će biti bolje da primjenite naše vježbice.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar