50 Nijansi Pive

Preko puta kladionice, pored apoteke, otvoren još jedan kafić!

U zgradi u Vilsonovoj ulici u Banjaluci, preko puta kladionice, a odmah pored apoteke, otvoren je još jedan kafić. Tako je i posljednja zgrada u gradu na Vrbasu dobila svoj kafić, tačnije kafeteriju koje su u posljednje vrijeme veoma popularne.

Ova vijest stiže upravo u momentu kada je Banjaluka proglašana za najpoželjniji grad na svijetu po pitanju ulganja u kockanje, farmaciju i ugostiteljstvo. Tako na svakog stanovnika u Banjaluki dolazi po jedna kladionica, apoteka i kafana.

Marko Markica, jedan od stalnih gostiju kaže da je sretan što je njegov grad dobio još jedan lokal ove vrste.

„Kolika god bila kriza i koliko god neimao para uvijek se nađe marka, dvije za tiket ili da se ispije kafica na miru. Iako ništa ne radim u životu, stalno se krećem u tom trouglu kladionica/apoteka/kafana i ne bih to mijenjao ni za šta u životu. Još kad dobijemo pekoteku u zgradi mojoj sreći neće biti kraja, jer neću ni morati više da idem do grada“, ističe Marko.

I sam gazda novotorenog lokala kaže da u svom vlasništvu osim razrađenog lanca kafića posjeduje i lanac kladionica „Tiketeka“ i apoteka „Kafetinka“.

„Ja sam to nekako sve spojio u jedan veliki biznis. Npr. kod mene dođe gost prvo u kladionici gdje izgubi pare, a onda kada ga glava zaboli može da popije kafu ili kupi aspirin. Naravno, ukoliko su mu je ostalo nešto para da to priušti. Planiram još da otvorim pekoteku i dječiju igraonicu jer se i tu vrte velike pare“, rekao nam je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar