50 Nijansi Pive

Nije obilježavala svaki mjesec od bebinog rođenja na Instagramu, zaboravila kad je rodila!

Jedna mlada majka iz Prijedora napravila je kardinalnu grešku nakon što je rodila svoje prvo dijete zbog koje je zaboravila kad je dijete rođeno, nije mu proslavila prvi rođendan, a stručnjaci kažu da bi dijete posljedice moglo osjećati gotovo cijelog života.

Naime, ona nije obilježavala svaki mjesec od bebinog rođenja na Instagramu, nije ga fotografisala na posebno dizajniranoj pozadini na kojoj je prikazano koliko je beba napunila mjeseci i zbog toga se poptuno zbunila i zaboravila na djetetov prvi rođendan zbog čega su je osudili sva uža i šira porodica prijatelji, ali i šira zajednica.  Do izjave ove mlade majke smo jedva došli pošto je odlučila da se povuče dok se sve ne smiri, ali nakon našeg insistiranja ipak je odlučila da ispriča svoju stranu priče.

-Ne znam zašto sam odlučila da to ne radim. Nisam imala vremena da naručujem posebne pozadine za fotografisanje. Prijateljice su mi rekle da iskoristim običan bijeli čaršaf ia da na njemu od voća, povrća ili granja napravim broj mjeseca koji je beba napunila, ali ja sam za to bila jednostavno preumorna i nenaspavana.  Ja znam da su svi u šoku zbog mog postupka, ali svi treba da znaju da ja treba da živim sa svojom greškom cijeli život i da me njihove kritike jednostavno ne dotiču.

Za kraj nam je poručila da će djetetu proslaviti rođendan retroaktivno i da će ga fotografisati za sve i jednu mjesečnicu…

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar