50 Nijansi Pive

Građani imaju sjajnu ideju za trošenje turističkih vaučera: Želimo ih potrošiti za noćenje u svojim kućama!

Udruženje građana Republike Srpske je prije par dana poslalo saopštenje u kome iznosi sjajnu ideju za trošenje turističkih vaučera koje bi svi trebalo da dobijemo kao podsticaj nakon teškog perioda izolacije zbog korona virusa.  Predstavnik Udruženja građana RS, Milovan Pametnjaković je za naš portal izjavio kako je njihova ideja sjajna i kako bi vlasti svakako trebalo da je uzmu u obzir.

-Mi smo dugo vremena vijećali koji je najbolji način da se vaučeri potroše i došli smo na sjajnu ideju. Naime, mi apelujemo na vlasti da nam dozvole da vaučere iskoristimo tako što ćemo njim platiti noćenje u sopstvenim domovima, na taj način će svi biti na dobitku, a mi nećemo morati trošiti dodatni novac da bi plaćali hranu, piće i na kraju krajeva sam boravak.

Iz Udruženja kažu da je ovo jednostavno najbolje rješenje zbog koga će svi biti na dobitku. Oni su naveli i da će svi punoljetni građani svoje stanove registrovati kao ugostiteljske objekte kako bi sve bilo po zakonu i kako bi sami sebi mogli izdati fiskalni račun za jedno noćenje.

-Mi smatramo da država nema niti jedan razlog da ovaj prijedlog odbije, pametni su i razumni i siguran sam da će nam izaći u susret, zaključio je Pametnjaković.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar