50 Nijansi Pive

Karleuša tuži Cecu što je dobila koronu prije nje!

Na estradi susjedne nam zemlje Srbije nikad nema mira, a najnoviji skandal koji je uzdrmao tamošnje medije jeste nova tužba protiv najpopularnije srbijanske pjevačice Cece koju je podnijela isto najpopularnija srbijanska pjevačica Jelena Karleuša.

Ona se naime našla uvrijeđena što je Ceca dobila koronavirus prije nje i zato je odlučila da presavije tabak jer je opšte poznato da je ona ta koja je u Srbiji prva u svemu i koja nameće, a ne prati trendove.  Iz njenog tima su nam objasnili kako je Karleuša duboko potresena i kako će vjerovatno nekolicina ljudi iz njenog PR tima biti otpuštena jer im nije palo na pamet da bi ona trebalo da bude pozitivna na koronu.

-Jelena je veoma povrijeđena jer je ona ta koja postavlja, a ne prati trendove i zato je odlučila da tuži svoju dugogodišnju suparnicu jer po njoj jednostavno nije u redu da ona dobije koronu prije nje, kad se zna da je Jelena uvijek, u svemu prva. Ne znamo kako će se stvari odvijati, preduzeli smo se pravne korake da pdnesemo tužbu pa čekamo da nas pozovu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar