50 Nijansi Pive

Policajcima zabranjen ulaz u My Way zbog debljine

Nakon nedavno zavšenog sistematskog pregleda u MUP-u, kod 90% policajaca je utvrđeno da imaju problem sa viškom kilograma, saznaje naš portal. Tragom ove vijesti kontaktirali smo jednog od ljekara koji je vršio kontrolu, a koji nas je zamolio da mu ne navodimo ime, da ne bi imao problema sa komandirom policijske stanice.

“Ne možemo garantovati bezbjednost građana ukoliko svi pozornici i saobraćajci budu hodali sa stomacima kao da se upravo trebaju poroditi. Mnogi od njih nisu više u stanju da potrče, a kamoli uhvate lopova. Kao posebnu mjeru policajcima se ubuduće strogo zabranjuje prilaz restoranu My Way, koji predstavlja njihovu drugu kuću“, rekao nam je on.

On dodaje da su najdeblje policajce morali penzionisati, a dobar dio poslati na dijetu i posebne programe kod poznatih fitnes trenera i zumba instruktora.

Drago Plećka, vlasnik omiljenog restorana među policajcima kaže da se boji da će mu ova odluka uništiti posao i da je njegova daljnja sudbina kao ugostitelja neizvjesna.

„To su bili naši najbolji gosti, koji su obožavali mladu jagnjetinu i koje je uvijek čekao rezervisan sto. Svaki od njih je znao dnevno pojesti kilu janjetine, uzeti par miješanih salata i zaliti domaćim vinom. Nisu štedjeli ni na bakšišu kada bi imali dobru smjenu. Bez policijskih jagnjećih brigada promet će se prepoloviti, a moj restoran bi uskoro mogao propasti“, rekao nam je on.

Podsjećamo, nedavno smo pisali da su i sami policajci priznali da su najveći dio mita koji su uzimali od vozača potrošili upravo u ovom restoranu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar