50 Nijansi Pive

Za sve turiste iz BiH, Hrvati na granici dijele besplatne paštete i paradajz!

Ne bi li izvukli bar nešto od sezone hrvatske vlasti su odlučili da privuku što više turista iz Bosne i Hercegovine pa su napravili akciju tokom koje će se svim turistima iz BiH na ulazu u Hrvatsku dijeliti zalihe paradajza i paštete kako bi imali dovoljno za vrijeme boravka na moru.

Predstavnik Ministrastva turizma rekao nam je da su odlučili da urade sve što je u njihovoj moći kako bi privukli turiste iz susjednih država kako bi bar nešto mogli očekivati od sezone koja je tek počela.

-Razmišljali smo šta bi to turisti iz Bosne i Hercegovine najviše cijenili, dugo smo vijećali i sproveli smo detaljno istraživanje pa so došli do zaključka da ćemo ih najlakše privući tako što ćemo na ulazu dijeliti zalihe paštete i paradajza koje će im biti dovoljne za boravak na moru.  Na plaže smo postavili nove znakove da je dozvoljeno konzumiranje ovih namirnica i nadamo se da će ova akcija uroditi plodom.

Povodom ove akcije razgovarali smo sa Jasminom iz Zenice koji tradicionalno ljetuje na Makarskoj rivijeri koji je vom idejom oduševljen.

-Ako to stvarno bude znači da smo mirni što se tiče hrane i da ćemo plaćati samo samještaj koji će takođe biti jeftiniji. Pa to je TOP.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar