50 Nijansi Pive

Otkrivamo ko je najstariji narod na svijetu! Nisu ni Srbi ni Grci.

Već decenijama, ako ne i vijekovima se vodi polemika oko toga ko je najstariji narod na svijetu i od čega je sve ga krenulo.  Iako veći dio balkanskih naroda tvrdi da su baš oni najstariji na svijetu, mi smo došli do nevjerovatnih saznanja koji pobijaju njihove tvrdnje.

Naučnik, Mihajlo Rosuljaš je stupio u kontakt sa našom redakcijom tvrdeći da ima neoborive dokaze da su najstariji narod na svijetu Rođeni Banjalučani i da je upravo od njih sve krenulo, prije Srba, Grka i ostalih koji se trpaju da su začetnici civilizacije.

-Ja se već decenijama bavim istraživanjem toga koji narod na svijetu je najstariji, slušam jedne, druge i treće kako se busaju u prsa i tvrde da je od njih sve počelo, e pa ja odgvorno tvrdim da su Rođeni Banjalučani začetnici svijeta kkavog znamo i u skorije vrijeme ću izaći i sa materijanim dokazima koji potvrđuju moju tvrdnju.

Rosuljaš kaže da je oduvijek znao da su Banjalučani posebni, ali u svom pokušaju da to dokaže nije ni slutio da će doći do ovakvog epohalnog otkrića.

-Oduvijek sam znao da mi imamo ono nešto, nismo shvaćeni, nad nama se uvijek dešava neka nepravda, u izumiranju smo, a to su sve odlike onih koji su mijenjali istoriju.  U skorije vrijeme ću napisati i rad u kome ću sve detaljno objasniti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar