50 Nijansi Pive

BANJA LUKA: Ljekar odbio da je liječi jer prvo nije tražila mišljenje na društvenim mrežama

Mlada Banjalučanka nedavno je potražila pomoć svog porodičnog ljekara nakon što je primjetila neobičan osip na svojoj koži, ali ono što je ljekar rekao zaista nije mogla očekivati ni u najluđim snovima. Svoje iskustvo odlučila je podijeliti sa našim čitaocima ne bi li ih upozorila na najnovije metode liječenja.

Ona je na početku priče rekla da nikoga ne želi napasti već samo želi upozoriti sve one koji planiraju ići kod ljekara da ne idu nepripremljeni.

-Ja sam kod doktora išla zbog osipa, a kad sam došla on me sa vrata pitao šta kažu žene na Fejsbuk grupama. Kada sam mu rekla da ih nisam pitala za mišljenje vidno je pobjesnio. Rekao mi je da on tako ne može raditi te da nema na osnovu čega postaviti dijagnozu. Rekao mi je da je to krajnje neozbiljan pristup zdravlju te da treba da razmislim o svom ponašanju, ispričala nam je djevojka.

Ona kaže da nije bila ljuta na ljekara, već da je bila ljuta na sebe i da joj je jasno zašto se naljutio.

-Nakon što sam otišla  od njega, odmah sam postavila fotografiju u grupu “Žene, majke, kraljice” i sa komentarima se vratila kod ljekara. On mi je samo rekao da mjesto osipa trljam listom kupusa i da skakućem gola na mjesečini kao što je napisano pa da dođem na kontrolu za 10 dana, zaključila je ova mlada djevojka te naglasila da joj se ista greška nikada neće ponoviti.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar