50 Nijansi Pive

Otac sam naučio dijete da pliva, stigle osude sa svih strana!

Jedan mladi otac sa mjestom prebilvališta u Boriku, u Banjaluci nedavno je sa svojim prijateljima podijelio tajnu koju je čuvao od svoje supruge još od prošlog ljeta, a kako je ono što je uradio toliko nevjerovatno njegovi drugari su to podijelili sa internetom pa samim tim i sa cijelim svijetom misleći da neće biti nekih većih posljedica.

Naime, mladi tata je u junu prošle godine od supruge dobio naređenje da dijete upiše u školu plivanja koja košta 100 KM da bi njihov petogodišnji dječak naučio plivati prije odlaska na ljetovanje da ga druga djeca ne bi zezala na plaži. Međutim, on je odlučio da tih 100 KM uštedi i pokuša sam naučiti sina da pliva.

Ovaj mladi tata je dva puta otiša sa svojim sinom na bazen i poslužio se staromodnim načiom učenja plivanja, tačnije ubacio je sina u bazen i pustio ga da sam “propliva” što je i upalilo nakon prvog puta. On se mjesec dana pretvarao da sina vodi na plivanje, a za to vrijeme oni su išli u park, na sladoled ili bi jednostavno šetali. Kada su otišli na more njegova supruga je konstatovala kako se škola plivanja baš lijepo isplatila.

Po riječima drugara koji su cijelu situaciju iznijeli u javnost supruga ovog čovjeka je prilično uznemirena jer ne zna kako da pređe preko činjenice da joj je dijete naučilo plivati kao neki neanderatalac i da nije pohađao časove. Još uvijek je jako nepovjerljiva prema mužu, iz dana u dan se pita za koga se to udala i nije sigurna u opstanak njihovog braka.

A dječak? Dječak zna da pliva, a tata je uštedio 100 KM.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar