50 Nijansi Pive

Influenserke tuguju zbog zabrane kupanja u bazenima ovog ljeta!

Kako se nedavno spekulisalo, ovog ljeta bi zbog pandemije koronavirusa moglo doći do zabrane kupanja u bazenima što je posebno pogodilo inflluenserke iz regiona čije su se ljetne fotografije uglavnom svodile na hotelske bazene. Iz izvora bliskih influenserkama saznajemo da one tuguju zbog novonastale situacije te da apeluju na vlasti da omoguće kupanje makar za potrebe slikanja.

Jedna od njih nam je rekla da će joj “content” za njen Instagram profil jednostavno propasti ako ne bude u mogućnosti da se slika na bazenima.  I da će to velikim dijelom uticati na njene prihode.

-Znate kako, ja putujem na ta neka popularna mjesta za ljetovanje samo da bih se slikala pored ili u bazenu. Biram ih upravo po tome kakav bazen imaju, u more uopšte ne idem jer fotografije pored mora obično ne ispadnu baš sjajno, a i uuvijek ima nekih ljudi koji mi kvare fotografiju.  Bazen s druge strane je lakše kontrolisati i nekako moćnije izgleda na fotkama. Na more može svako, na bazen baš i ne, zaključila je mlada influenserka.

On tvrdi da su istog mišjenja i njene koleginice te da se sve nadaju da će se odluka do kraja ljeta promijeniti.

-Kako da vam kažem, ja sam spremna i da rizikujem samo da bih dobila dobru fotografiju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar