50 Nijansi Pive

Šta tvoja omiljena starleta govori o tebi?

Zajedničke osobine su im da su multitalentovane, pjevaju, glume, učestvuju u rijalitima, vode emisije, slikaju se i snimaju filmove. Bog ih je obdario ne samo ljepotom već i pameću pa su sve odreda diplomirale na prestižnim privatnim fakultetima sa najvišim ocjenama.

Tu i tamo se pojave u središtu nekog skandala, ili im se ime nađe u nekoj aferi gdje ih povezuju sa sportistima, ili likovima sa ivice zakona, ali iz svega izlaze čistog obraza. Oštre su na jeziku, između sebe se ne podnese, pa optužuju jedna drugu za bavljenje najstarijim zanatom i viđaju se po sudovima.

One su mlade, perspektivne i uspješne, nezaobilazna tema svih trač partija uz kafu i zato ih svi obožavamo. Predstavljamo 10 najpoznatijih starleta kako biste saznali šta vaša omiljena starleta govori o vama.

TIJANA AJFON

Vi ste fan Ajfona i ni za koje pare ne biste prešli na Android taman da vam ponude deset Samsunga Galaxy S10. Od materijala preferirate plastiku. Obožavate da se slikate, najviše u liftu ili na jahtama te postavljate fotografije na svoj Instagram profil. Volite listati žutu štampu naročito kada čitate o sebi. Iako u osnovnoj školi niste pročitli nijednu knjige lektire zahvaljujući napornom radu ste daleko dogurali i sve sami stekli u životu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar