50 Nijansi Pive

OTKRIVAMO: Za šta sve može poslužiti pokretna bolnica!

Da je pokretna bolnica koja je kupljena zbog pandemije koronaviruse bila zaista dobra investicija potvrđuje i istraživanje koje smo sproveli ne bi li saznali za šta se sve ova bolnica može koristiti kad nije vanredno stanje.  O ovoj temi razgovarali smo sa stručnjakom Milivojem Baljezganovićem koji nam je objasnio da ćemo od ove blnice samo profitirati.

-Možda se u prvi mah činilo da je ovo impulsivna kupovina kojoj smo podlegi tokom vanrednog stanja, ali godine će pokazati da je ovo više nego dobra investicija koja će se sigurno isplatiti, rekao je Baljezganović.

On je naglasio da je bolnica opremljena da može zaista poslužiti u razne svrhe.

-Ono što nama prvo na pamet jeste da se ova bolnica može iznajmljivati kao šator za svadbe, ali i sahrane. Prima više od 500 ljudi i uz nju dobijete inventar koji će u tim slučajevima sigurno dobro doći. Isto tako sigurni smo da ćemo je uspjeti iznajmiti i za predizborne skupove već ovog septembra, a već imamo veliki broj upita. Samo čekamo zeleno svjetlo od vlasnika pa da krenemo sa zakazivanjem termina, zaključio je Baljezganović.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar