50 Nijansi Pive

NEVJEROVATNO: Banjalučanin dobio taksi pet minuta nakon što je počela padati kiša

Jedan krajnje nevjerovatan događaj zabilježen je prije par dana na ulicama Banjaluke nakon što je počela padati kiša, događaj koji će se vjerovatno prepričavati generacijama,  koji će ući u legendu ovoga grada.

Radi se o tome da je jedan Banjalučanin čije je ime poznato redakciji, juče, tokom jutarnjih časova, kada svi žure na posao uspio dobiti sobodan taxi svega pet minuta nakon što su na naš grad pale prve kapljice kiše što je do sada nezapamćen slučaj.

Svi mi znamo da stanovnici Banjaluke jednostavno ne zanju da se ponašaju kada počene padati kiša, u njih uđe neka nevjerovatna sila koja ih jednostavno blokira do te mjere da se jednostavno ne mogu kretati. Sve što u tom slučaju možete uraditi jeste da uzmete telefon i pozovete taxi, vjerujte nam bili smo u toj situaciji više puta i zaista nije ugodno.

Upravo zbog vanrednog stanja koje nastane taxi centralama je zabranjeno da odgovaraju na pozive i šalju vozila da na cestama ne bi nastao potpuni kolaps.

To naravno nije znala nova radnica Banjalučkog taxija iz Broda koja je napravila grešku života i javila se na poziv te poslala vozilo prvom građaninu koji je u bunilu pozvao vozilo dok je padala kiša.

-Nama je jasno da se sa građanima našeg grada nešto čudno dešava kada pada kiša, ali mi zaista ne možemo slati toliko vozila odjednom na cestu. Ovo što se sada desilo je apsolutni presedan koji se više neće ponoviti, a radnica koja je poslala vozilo biće sankcionisana kao i sam taxista, izjavio je predsjednik udruženja taxista grada Banjaluka.

Kako su nam saopštili u Banjalučkom taxiju, ljudi su sve vrijeme dok je padala kiša zivkali, neki su čak pronašli prostorije i došli da moe za taxi kada se pročulo da taj jedan srećnik nije čak ni zakasnio na posao. Ovim putem oni apeluju na građane da više ne zovu jer su preduzete sve moguće mjere da se ovako nešto više nikada ne ponovi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar