50 Nijansi Pive

ŠOKANTNO: Ušla u DM nije kupila ništa!

Djevojka iz Banjaluke, Jelena Šminkanović, napravila je nedavno pravu pometnju u centru grada i postala glavni predmet razgovora u frizerskim i kozmetičkim salonima, kafićima, svlačionicama fitness centara i drugih mjesta koje žene redovno obilaze.

Naime, pomenuta dama je svratila u DM drogeriju, i dok su žene oko nje grozničavo jurišale između polica i punile korpe raznoraznim kozmetičkim proizvodima, Jelena je samo razgledala, te se nakon desetak minuta uputila prema izlazilu potpuno prazne korpe.

-Zaustavili su me na kasi, pružila sam praznu korpu i krenula da prođem, međutim kasirka je počela da izvrće korpu i gleda okolo uz pitanje šta treba da naplati. Rekla sam joj da nisam ništa kupila, i u tom momentu me pogledala razgoračenih očiju i tražila od mene da objasnim šta to znači, priča Šminkanovićeva.

Njihovu konverzaciju su načule i ostale mušterije te počele da se zgledaju, bodu laktovima, pokazuju prstom, šapuću i komentarišu.

-Bilo mi je poprilično neugodno, nisam znala kako da objasnim da me ništa nije dovoljno privuklo da bih kupila. Iz reda su onda počeli da dovikuju da moram imati nešto makar u džepovima. Pokazala sam da nemam ništa i tek tada nikome ništa nije bilo jasno, objasnila je ona.

Kako kaže, ranije joj se nije dešavalo da uđe u pomenutu radnju i ne kupi ništa, a čak i ovaj put je bila u iskušenju da pazari neki preparat za kosu.

-Zapitala sam se je li mi zaista potreban, s obzirom da imam nekoliko sličnih proizvoda kod kuće, pa sam odustala od kupovine. Inače, svaki put kad odem tamo, odem zbog neke sitnice, a na kraju potrošim pola plate i izađem sa punim kesama, ispričala je Šminkanovićeva.

Iz rukovodstva DM-a zamolili su mušterije da ne dolaze ukoliko ne planiraju ništa kupiti kako ne bi traumirali prodavačice koje se sa takvim situacijama nisu susretale.

-Radim ovdje već godinama i nikad nam nije ušla žena, a da nije nešto kupila. Ova djevojka me šokirala, nisam znala kako se ponašati. Ne znam kako sebe ljudi dovedu u situaciju da im ništa od kozmetike ne treba. Apelujem na žene da u tom slučaju ne dolaze, ispričala je potresena prodavačica.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar