50 Nijansi Pive

ŠOKANTNO: Radnik državne službe izašao sa posla u 16:01!

U jednoj državnoj ustanovi nedavno se desio pravi skandal, popalili su se svi mogući alarmi, reagovala je i policija jer se sumnjalo da je neko provalio i da želi ukrasti važne dokumente od velike važnosti za državu, ali na svu sreću alaram je bio lažan jer je u pitanju bio jedan službenik koji nije na vrijeme izašao sa posla.

Zaštitar koji je u tom trenutku bio na poslu kaže da mu se ovako nešto nije desilo nikad za vrijeme njegove dvadesetogodišnje karijere.

-U 16:00, ovdje je obično grobna tišina, pet minuta ranije se pale svi alarmi i nema žive duše, muva se ne čuje.  Kada se u 16:01 upalio alarm odmah sam posmilsio da je u pitanju nešto krajnj ozbiljno. Alarmirao sam policiju i sve moje kolege koji su odmah došli. Ispostavilo se da je lažna uzbuna i da je u pitanju jedan novi službenik koji se na poslu zadržao da bi pročitao mejl do kraja.

Njegovi nadležni kažu da ne znaju kako da se ponašaju u ovoj situaciji, jer se još uvijek nisu susreli sa ovakvom posvećenošću, ali su sigurni da će ovom radniku biti plaćen prekovremeni rad, jer se kod njih radi sve po propisima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar