50 Nijansi Pive

ŠOK: Penzioner došao ljekaru sa primjedbom da ga ništa ne boli

Protekle sedmice ljekari UKC RS susreli su se do sada neviđenim medicinskim fenomenom. Penzioner sa Lauša, Mirko Gorštak, prvi put u životu došao je doktoru i to sa čudnom žalbom – ništa ga ne boli.

-Meni su ove godine osamdeset i dvije, a ustanem ujutru pa đipim na noge ko mladić. Ne budem ukočen, ne bole me ni zglobovi, ni mišići, ni glava, ni ništa. S druge strane, baba iako je mlađa pet godina od mene, počne jaukati i prije nego što ustane, a kad ustane, od glave do pete je namažemo konjskim balzamom i zavijemo je u flastere protiv bolova. Kad nam dosadi da slušamo jauk, snaja joj onda jedan flaster prilijepi i preko usta, priča Mirko Gorštak.

Prema njegovim riječima, lijekove ne pije, a osjeća se dobro. Jedino što mu smeta je što ga zbog njegovog čudnovatog stanja omalovažavaju.

-Pravo da vam kažem, meni je ovo dosadilo. Lijepo je kad te ne boli tijelo, ali mene od ovoga svega boli duša. Odem nekad do kluba penzionera, ušao bih tamo s nekim u priču, ali čim progovorim meni kažu: „Lako je tebi, tebe ništa ne boli“. Isto mi je i kod kuće, moja se nijedna riječ ne uzima u obzir. Zato sam otišao doktoru, da vidim da nije neka bolest. Svakog živog sve boli, samo mene ništa, prepao sam se da nije korona, kažu može i bez simptoma, zabrinut je Mirko.

Prema informacijama iz UKC RS, urađena su sva snimanja i pretrage, međutim, još nije otkriveno o kakvom se fenomenu radi, te će zatražiti pomoć od kolega iz Sjedinjenih Američkih Država.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar