50 Nijansi Pive

Na Laušu se otvara najnovije mjesto za izlaske, stanovnici presrećni!

Na Laušu je ovih dana pri kraju izgradnja najnovijeg mjesta gdje će stanovnici ovog naselja sigurno provoditi puno vremena, neki tvrde da će ovo bez konkurencije biti najpopularnije mjesto među Laušanerima, a oni su presrećni što će njihovo naselje dobiti jedan ovakav objekat.  Posjetili smo ovo naselje i razgovarali sa stanovnicima, a oni nisu mogli sakriti svoju sreću.

Miodrag Kajla reako nam je da cijeli svoj život čeka da se ovaj objekat sagradi u njegovom naselju i kaže da će otvaranje istog slaviti kao kad mu se sin rodio.

-Ja ću tu sigurno provoditi puno vremena i drago mi je što više ne moram ići u grad već ću sve ono što želim obavljati u svom naselju, u kome sam rođen i u kome sam odrastao. Siguran sam da će i moje dijete provoditi puno vremena ovdje, ovo je nešto što je Laušu bilo potrebno.

Njegova majka kaže da je i ona srećna kako zbog svog sina tako i zbog svih ostalih iz ovog naselja.

-Ja sam kao majka srećna što ga više neću morati tražiti po gradu, već kad ga nema, odmah ću znati gdje je. Znate li vi samo koliko to meni i svim drugim majkama znači? Zahvalila bih se ovim putem svima koji su odlučili da naše naselje dobije ovo prijeko potrebno mjesto gdje će naša djeca sigurno provoditi puno vremena. Samo da nisu na ulici.

Završetak izgradnje i otvaranje nove policijske stanice na Laušu će biti dočekano u svečanoj atmosferi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar