50 Nijansi Pive

Srbi otkrili vakcinu za virus korona!

S obzirom na to da se posljednjih dana sve više polemiše o tome koliko su i da li su vakcine štetne i korisne osnovan je stručni odbor na Institutu za prevenciju zaraznih bolesti Novak Đoković, koji je za kratko vrijeme otkrio sjajnu alternativu za vakcine što će donijeti pravu revoluciju kad je medicina u pitanju.

Naime, ljekari ovog instituta su otkrili načine na koje će se djeca štiti od zaraznih bolesti, koji su sto odsto djelotvorniji od vakcina. Oni su donijeli odluku da svako novorođeno dijete od prvog dana rođenja pa sve do prvog rođendana, svakog dana prima određenu dozu lijeka koji je napravljen od domaće šljivove rakije, po mogućnosti prepečenice, slanine i bijelog luka te da se hrani isključivo hranom pripremljenoj na svinjskoj masti, a umjesto Pavlovićeve masti da se bebina guza maže samo guščijom masti.

Doza ovoga lijeka bi trebalo da se povećava sa svakom godinom djetetovog života, sve dok organizam u potpunosti ne ojača da može da se odbrani od svih oboljenja. Vođa ovog istraživanja Vojislav Slepac rekao je da ukoliko se ovo usvoji, Srb će postati najzdraviji narod na svijetu i to bez ikakve sumnje.

-Mi smatramo da nevakcinisanje nije uzrok epidemije morbila i ostalih zaraznih bolesti kao što je i ovaj novonastali virus već to što je sve više vegana na našim prostorima, ljudi sve manje jedu meso i mast. Eno neki dan sam vidio na internetu kako u Banjaluci živo prase trčkara autoputem što se ranije zaista nije moglo desiti. Mi smo osmislili fenomenalnu kombinaciju koja provjereno ubija sve viruse, bakterije i zarazne bolesti i sigurni smo da će nakon nekoliko decenija Srbi postati najzdraviji narod na svijetu, ako ne i besmrtni, rekao je Slepac i dodao da onima koje izgubimo na tom putu jednostavno nije bilo suđeno.

On je naveo i kako je predložio da se uvede obavezno salivanje strave kod djece, ali da taj njegov prijedlog još uvijek nije došao na red te da se iskreno nada kako će proći u paketu sa ovom alternativom za vakcine.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar