50 Nijansi Pive

PROTEST ŠMINKERA: Banjalučanka se sama našminkala!

Banjaluka je grad koji inače  podsjeća na modnu pistu svjetskih prestonica poput Pariza, Milana, Londona kojima šetaju besprijekorno uređene djevojke i žene koje sate i sate provode u pripremanju za večernji izlazak, rijetke su one koje na ulice izlaze u svom prirodnom izdanju, a sve to je prošlog vikenda poremetila mlada žena koja je skupila hrabrost da ulicama našeg grada prošeta sa homemade odnosno domaćom šminkom.

Njen potpuno nevjerovatan gest ponukao je mnoge mejkap artistkinje da izađu na ulice i pobune se protiv ovog trenda, ne bi li ga sasjekli u korijenu. Jedna od njih, Marija Hajlajter nam je rekla da je ovo što se desilo izdvojeni incident i da nema potrebe za dizanjem panike.

-Ja bih ovim putem htjela poručiti svim ženama koje svakodnevno dolaze na tretmane čupanja, mikroblejdinga, šminkanja da ne treba da paničare te da ovo sigurno neće postati novi trend i da je riječ o izolovanom slučaju, rekla je Hajlajter.

Ona je napomenula da joj se telefon nakon ovog incidenta usijao i da je morala smirivati desetine žena koje su bile u paničnom strahu.

-Najnesrećnije su bile one koje su istetovirale obrve i stavile trajnu šminku koja izgleda zaista besprijekorno. Prepale su se da neće biti u trendu ako se u modu vrati prirodan izgled, pokušala sam da ih ubjedim da će sve biti u redu, ali na trenutak sam i sama bila u panici, rekla je Marija koja je dodala da je udruženje profesionalnih šminkerki na kraju angažovalo privatnog detektiva koji će im pomoći da rasvijetle cijeli slučaj.

Na svu sreću sve se završilo tako da su rezultati istrage pokazali kako su se prošlog vikenda u Banjaluci održavale brojne žurke povodom Noći vještica te da je djevojka koja je bila uzrok panike krenula na jednu od njih te da se iz tog razloga našminkala sama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar