50 Nijansi Pive

Primjetio da mu je žena promijenila frizuru ona ga optužila da sa njim nešto nije u redu!

Mlada žena koja je u braku tek četiri godine, prije nekoliko dana doživjela je zaprepaštenje. Njen suprug, za koga je mislila da ga poznaje u dušu primjetio je njenu frizuru, a njoj se cijeli svijet srušio u jednom trenutku.

-Došla sam s frizure, i on je to primjetio. Pitao me jesam li nešto radila s kosom, a kako je to izgovorio ja sam zinula od zaprepašćenja. Prvo što mi je prošlo kroz glavu je da me prevario, ali onda sam se sabrala i sjetila da ga neće nijedna, i da je jedino logično objašnjenje da je moj muž gej, ispričala je žena, čiji identitet nećemo otkrivati.

Nesrećnica je nakon toga sjela i počela da razmišlja da li je njen suprug i ranije odavao neke znakove, i sve je počelo da navire.

-On se nikad ne žali kad idemo u šoping, poslušno ide za mnom nosi sve kese, ne moram ga nagovarati da nešto proba od garderobe kad mu pronađem, a jednom je u prodavnici sportske opreme posegnuo za crvenim patikama na polici. Samo sam ga sasjekla pogledom i spustio ih je. Još tad sam trebala znati, očajna je ona.

Navela je i kako njen suprug zna razlikovati šampon i regenerator, te se redovno tušira i koristi dezodorans. Ne okreće se za drugim ženama i još nijednom nije pronašla da je na društvenim mrežama lajkovao fotografije razglićenih djevojaka.

-Tako vam je to, kad je pred nosom sve, ne vidiš. Mogu da razumijem sve, ali da nisam shvatila da gej kad sam ga neki dan vidjela da je izašao iz ormara, e to ne mogu. Kaže da je popravljao neku policu ali ja više ni u šta ne vjerujem, ne znam. Najgore od svega je što on i dalje poriče, što je još jedan znak da je gej, priča ona.

U svoju odbranu, mladi gospodin je rekao samo da je nakon dva mjeseca u karantenu promjena frizure bila primjetna i da samo ćorav ne bi skontao da je nešto radila.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar