50 Nijansi Pive

SKANDAL NA PAPRIKOVCU: Vratili je iz rađaone jer nije išla u školu za trudnice!

Mlada majka Ljljana P.,nedavno je doživjela pravu negodnost nakon što je otišla u Klinički centar sa namjerom da se porodi, ali nakon što je sestri saopštila da nije pohađala nikakvu školu za trudnice odlučili su da je vrate, a Ljljana je svoju potresnu priču podijelila sa nama.

Ona je izjavila kako joj je to bila prva trudnoća, kako je sve teklo po plani i da se o svemu savjetovala ili sa svojom doktoricom ili sa knjigama i internetom pa je zato odlučila da ne upiše školu za trudnice, a to joj je, kasnije će se ispostaviti bila životna greška.

-Svi su mi govorili da se upišem neku školicu, da se ne igram, ali ja jednostavno nisam slušala i to mi se obilo o glavu. Na Paprikovac sam došla, nakon što sam nekoliko sati imala kontrakcije, sestra na prijemnom me odmah pitala u koju sam školu za trudnice išla, a nakon što sam izjavila da nisam pohađala školu za trudnice nervozno je pošela da maše rukama i rekla mi da ona tako ne može raditi i rekla mi da se vratim kad završim neki bar ubrzani kurs, rekla je Ljiljana te dodala da je na svu sreću uspjela naći školu koja joj je uz određenu naknadu izdala certifikat, ali je prije toga morala odslušati pet časova.

Stupili smo u kontakt i sa dotičnom sestrom koja je trudnicu dočekala na Paprikovcu i koja je poručila da je krajnje neozbiljno na taj način pristupati nečem tako ozbiljnom.

-Ovim putem bih poručila svim budućim majkama da ne mogu nespremne doći na porođaj i da moraju imati certifikat o završenoj školi za porodilje inače ih nećemo porađati, upozorila je sestra.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar