50 Nijansi Pive

Ove godine Kočićev zbor će biti održan online!

Po uzoru na Eurosong, a zbog pandemije virusa korona, ove godine će tradicionalni Kočićev zbor biti održan online. Organizatori kažu kako još uvijek nisu osmislili sve detalje, ali ono što je sigurno jeste da okupljanja na Manjači, ove godine neće biti u onom obliku u kom smo do sada navikli.

-VIše-anje smo sve osmilili i kako ćemo organizovati live streaing, Baju Malog Knindžu smo već kontaktirali kao Ćanu, oni su pristali jer znaju da će im to biti možda jedina tezga ove godine. Svjesni smo da ugođaj neće biti isti kao pod šatorom, ali bolje išta nego ništa.  Na link za prenos koji će iči 24 sata dnevno će moći ući samo oni koji ranije plate pretplatu, jer moramo i mi nešto zaraditi. Jedino što još nismo skontali jeste kako će posjetioci virtuelno kititi plesačice, ali sigurni smo da će naš programer doći do nekog sjajnog rješenja do avgusta, rekao nam je jedan od organizatora.

On je naglasio da opcija da se zbor odgodi u potpunosti uopšte nije postojala jer to je tradicija koja nikako ne smije da se ugasi.

Mi se s njim slažemo i ne možemo dočekati da vidimo kako će to izgledati.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar