50 Nijansi Pive

U podnožju Starčevice ruše zgradu da naprave park!

Bulevar Stepe Stepanovića u Banjaluci je ulica u kojoj se gradi nevjerovatnom brzinom, preko noći nestaju kuće koje su tu bile decenijama, a nastaju zgrade, investitori se otimaju za zemljište svjesni da će stanove na ovom mjestu prodati brzinom munje. Upravo iz tog razloga sve je iznenadila vijest da je firma koja je u toj ulici do pola sagradila zgradu odlučila da je sruši i na istom mjestu izgradi park.

Izvođač radova nije bio raspoložen za neki detaljan razgovor, jer, kako kaže, ne želi da ga se proglasi za potpunog ludaka, ali nam je ukratko objasnio koja mu je bila namjera.

-Kada sam shvatio da pokušavamo ugurati još jednu zgradu između mnoštva ostalih dok na potezu od 500 metara ne postoji nijedan park odlučio sam da sve što smo sagradili srušimo, posadimo travu, namjestimo ljuljaške, penjalice i sve ono u čemu klinci uživaju, izjavio je on za 50NP.

Ovim putem poručio je svima koji su kupili stanove u izgradnji, da će im sav novac biti uredno vraćen te da mu je žao što je sve ovako završilo.

Ljudi koji su keširali dio ili sav iznos za stan na ovoj lokaciji okupili su se u manjem broju na gradilištu i u nevjerici posmatrali kako bager ruši skroro završenu zgradu. Kažu da razmišljaju i o tužbi, ali da se ne nadaju previše. Razočarani su što će morati tražiti nove stanove za kupovinu.

-Da se nas pita mi bismo nastavili sa izgradnjiom, kome je još potreban park, djeca svakako najviše vremena provode za računarima i telefonima, nije u redu da im se to sad remeti. Siguran sam da će se i vlasnici stanova u blizini ovog budućeg parka pobuniti, izjavio je Dragan Bogomoljac jedan od okupljenih, nesuđenih stanara.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar