50 Nijansi Pive

NEVJEROVATNO: Pronašli smo osobu koja ne zna koji je lijek za koronu i odakle je došla!

U mjestu nadomak Doboja našli smo krajnje neobičnog čovjeka, a glas o njemu dobili smo od njegovih komšija koji tvrde da je krajnje čudan jer se sa njim uopšte ne može razgovarati o trenutnoj situaciji. Jedan od njih, Marko Sveznalić objasnio nam je da kad god pita komšiju da prokomentariše nešto na temu novonastale situacije on samo slegne ramenima i kaže “ja se u to ne razumijem”, a Marko tvrdi da to njemu jednostavno nije normalno.

-Kako može da ne zna, pa sve je jasno kao dan i ko je poslao virus i šta je cilj, ne znam što se pravi lud i ne pprihvati činjenice.

Marko nam je pokazao kuću svoga komšije koji nas je dočekao na kapiji, odmah nas je zamolio da ga ne slikamo i ne objavljujemo mu ime jer kako kaže i ovako ima problema sa komšijama na dnevnoj bazi.  Pitali smo ga u čemu je njegov problem.

-Ja ne želim da se petlja u stvari koje ne razumijem, koje jednostavno nisu moj domen. Inforišem se onako koliko mi je potrebno da mogu da funkcionišem, slušam šta kažu stručnjaci i to je to.  Moji komšije to jednostavno ne mogu prihvatitit, ovaj Marko mi svako jutro ispred vrata ostavlja morsku so, pokušava me ubijediti da ćemo svi jednog dana biti čipovani i da treba da se trgnem.  A ja jednostavno nemam mišljenje o tim stvarima.

Dok smo razgovarali sa ovim gospodinom, njegov komšija veznalić je sve vrijeme stajao na udaljenosti od 20-ak metara i dovikivao mu da se opameti, da će mu preko noći doći i oteti ga ne bi li nad njim vršili testiranja ako se ne urazumi.

-Eto, s tim vam se ja nosim po cijele dane, kad malo bolje razmislim ta korona i to čipovanje slobodno ne može biti gore od ovoga, pa neka dođu i neka me vode, za kraj je zaključio.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar