50 Nijansi Pive

Budite na oprezu: Dual radar ima novu funkciju!

Nakon što je hvatao preljubnike na djelu, dula radar sada ima sasvim novu funkciju zbog koje svi treba da budemo na oprezu, jer koga uhvati snosiće gadne posljedice po svoj novčanik.  Naime, u Ministarstvu saobraćaja i veza odlučeno je da se dual radar slika one koji u automobilu nose mske, a sami su.

Iz Ministarstva kažu da su konačno odlučili da krenu naplaćivati ljudskku glupost te da kažnjavaju one koji u svojim automobilima, dok se vze sami nose masku na licu.

-Primjetili smo da veliki broj vozača nosi masku na liscu u svojim automobilima, iako su u njima sami i apsolutno nikoga ne ugrožavaju. Smatramo da je krajnje vrijeme da počnemo naplaćivati ljudsku glupost i da ove propuste kažnjavamo.  Svi oni koji budu uhvaćeni u ovom prekršaju platiće novčanu kaznu od 500 KM, a specijalna inspekcija će ih redovno posjećivati u njihovim domovima ne bi li se uvjerili da masku kojim slučajem ne nose i tamo.

Oni kažu da je ovo još jedan način da se ljude edukuje, ali i da se napuni državna kasa.  Što bi rekao naš narod, dvije muve jednim udarcem.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar