50 Nijansi Pive

U nedjelju organizovan doček dana kad se otvaraju kafane

Udruženje ugostitelja Republike Srpske pozvalo je sve da nedjelju na ponedjeljak gromoglasnim aplauzom i pirotehničim sredstvima koje će aktivirati u ponoć dočekaju dan kada će se konačno otvoriti kafane.  Miodrag Tacna, ispred ugostitelja izjavio je kako je ovo veoma važan događaj u našoj novijoj istorriji i kako ga treba dočekati kako priliči.

-S obzirom da je policijski čas na snazi od 22:00 časa, a i postoji zabrana okupljanja pa nismo u mogućnosti napraviti pravi dočeka na otvorenom, ovim putem pozivamo sve građane da zajedničkim snagama dočekamo ponoć i velikim aplauzom i pirptehničkim sredstvima obilježimo ulazak u dan kada će se konačno otvoriti kafane.  Mi ne pamtimo teži period za naš narod, kafane su radile uvijek, kad je najteže bilo, u ratu, kad nismo imali ni struje, one su nam pomagale da prebrodimo i zato je veoma bitno da otvaranje kafana dočekamo kako dolikuje, poručio je Tacna.

Ako se veselite otvaranju kafana, otvorite u nedejlju u ponoć jedan Jelen i nazdravite u to ime.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar