50 Nijansi Pive

Kako da postanete popularni u Banjaluci : Priručnik za žene!

Reklo bi se da što se tiče popularnosti ženama to nekako lakše polazi za rukom, o njima se više priča čak i kada se ne trude nešto previše ali kad se potrude u stanju su da naprave pravu pometnju kako u gradu tako i u medijima. Ako želiš postati popularna u Banjaluci onda ti neće biti potrebno više od dva mjeseca vrijednog rada i dobro promišljenih aktivnosti jer žene za razliku od muškaraca treba da budu nešto napadnije.

Krenimo redom.

Društvene mreže

Kod žena je ovo jedna od najvažnijih stavki, jer kako ćeš biti primjećena ako te nema na društvenim mrežama. I kod žena je poželjno da kupe nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu i fotografišu se u provokativnim pozama. Ne treba da se vidi sve, naprotiv, prvo sređeni nokti na volanu Audija (ako niko tebi blizak ne vozi, rentaj na dan), zatim kafa u najpopularnijoj kafeteriji u gradu, ručak u ZEN-u, a poslije naramenica grudnjaka. Bilo bi poželjno da imatš blog ili da se ponašaš kao da ga imaš, fotkaj proizvode koje koristiš, preporučuj baš kao da nekog zanima šta pričaš. I to sve do trenutka dok ne objaviš fotografiju iz separea noćnog kluba u kome si u vrelom zagrljaju sa Acom Lukasom, Acom Pejovićem ili Miletom Kitićem.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar