50 Nijansi Pive

Podnio ostavku jer na poslu nije imao “nikog svog”

Jedan od ministara Tuzlanskog kantona nedavno je podnio neopzivu ostavku zbog, kako je naveo, otežanih uslova na poslu i zbog činjenice da tamo nije imao nikoga svog.  Za naš portal dao je kratku, veoma potresnu izjavu zbog koje nam je brada zadrhtala.

-Kantonalni ministar sam postao na prošlim izborima, smatram da sam svoj posao odrađivao savjesno, ali više zaista nisam mogao izdržati tu sumornu atmosferu. Svi moji kolege su na polu imali nekoga od familije, kumova, prijatelja sa kojima su odlazili na pauze, ručkove, kafe, poslovne puteve, jedino ja nisam imao nikoga. Nakon mjesec dana rada kada su vidjeli da sam prilično depresivan, kolege su mi predložile da zaposlim nekoga s kim ću se družiti i otada traje moja agonija. Na moju veliku žalost nikome iz mog okruženja nije bio potreban posao i ja sam ostao sam kao prst, rekao je on.

On kaže da tu torturu nije više mogao trpiti i daje jednostavno morao otići.

-Ne znam kakva mi je sudbina, tražiću posao negdje drugdje ili ću otići u prijevremenu penziju, ali ti neljudski uslovi definitivno nisu za mene.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar