50 Nijansi Pive

Udruženje preljubnika apeluje: Ne želimo više ispaštati zbog policijskog časa!

Udruženje preljubnika je medijima poslalo saopštenje u kome se navodi kako su jedini oni zakinuti i nisu obuhvaćeni popuštanjem mjera i žele da se to promijeni.  Oni tvrde kako njima produžetak policijskog časa za dva sata ne znači ništa, kako su se suzdržavali puna dva mjeseca i kako nijespravi čim prije.   u redu da oni jedini ispaštaju u cijeloj ovoj situaciji.

S ovim u vezi razgovarali smo sa Milenkom Švrljanovićem koji je izrazio zabrinutost za svoje i zdravlje svojih kolega iz udruženja koji su na rubu pucanja i žele da vlasti uzmu u razmatranje njihove vapaje.

-Mi već dva mjeseca apstiniramo, apsolutno smo vjerni jer zbog restrikcija nismo mogli da obavljamo sve ono na šta smo navikli. Sa nestrpljenjem smo čekali to popuštanje mjera da konačno možemo da se vratimo svojim “šemama” i onda se donese odluka da se sve vraća u normalu osim policijskog časa koji sada nastupa u 22 časa. Je l’ vi mislite da mi možemo obaviti sve što želimo do deset sati?! To je nepravda koja bi trebalo da se ispravi čim prije jer mi više izdzrati ne možemo!

Švrljanović se zapitao i zašto se njima ne daju neke smjernice kako da se u svojim aktivnostima zaštite jer bi ih oni sigurno poštovali.

-Neka nam kažu šta da radimo, daju nam zaštitna odijela, rukavice, maske, šta god treba, sve ćemo nositi. Ljudi ovo više nije stvar hira, mene rođena žena tjera iz kuće, ne može me više trpiti, brakovi će probadati ne bude li se ljudima omogućilo da imaju vanbračne aktivnosti. Vjerujte mi na riječ!

Ostaje nam samo da vidimo kako će se stvari razvijati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar