50 Nijansi Pive

Od danas morate platiti pretplatu na profile poznatih ličnosti!

S obzirom na to da je ovo stanje sa koronavirusom donijelo probleme i našim estradnim ličnostima oni se dovijaju na razne načine ne bi li zaradili nešto novca u ova krizna vremena.

Posljednja u nizu stvari koje su se dosjetili jeste da pišu Marku Zakerbergu sa molbom da monetizuju svoje profile na društvenim mrežama tako da samo oni koji plate imaju pravo da vide šta su to okačili na Instagramu i na Fejsbuku. Kako kažu posljednje informacije Zakerberg će im to i omogućiti. Ovu odluku je za naš portal prokomentarisala i Neda Ukraden.

-Ja sa odmah apelovala na državu u nadi da će imati tazumijevanja za to što mi nismo u stanju da odrađujemo tezge, ali pošto vlasti nisu imale sluha odlučila sam da se obratim Marku Zakerbergu sa molbom da monetizujemo naše profile, svjesni koliko ljudi vole da gledaju fotografije i snimke koje objavljujemo.  Naš zahtjev je jasan, svi oni koji budu htjeli da nas prate, moraće platiti mjesečnu pretplatu, a kako sam načula to bi već od danas moglo biti aktuelno, rekla je Ukraden.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar