50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Živko Živković: Frizerke krive za 100% razvoda u proteklih mjesec dana u BiH

Zbog vanrednog stanja u Republici Srpskoj, u Banjaluci, ali i u većini drugih gradova, došlo je do naglog povečanja broja razvoda tokom druge polovine marta i prve polovine aprila.

Ono što je posebno zabrinjavajuće, bilo je to što su zahtjeve za razvod podnosili isključivo muškarci, a razlog zbog kog su se odlučili na ovaj korak bio je šokantan. Naime, u obrazloženju svih predatih zahtjeva za razvod braka stajao je isti razlog – „zbog frizerke“.

Slobodan Srećković, jedan od svježe razvedenih muškaraca, objasnio nam je zbog čega se odlučio za ovaj potez.

„Sve sam mogao da prihvatim – i policijski čas, zatvaranje kafana, tržnih centara, ali da nemam frizera, e to vala nisam mogao. Shvatio sam da je bolje da budem ošišan i razveden, nego oženjen i neošišan. Čak sam htio da idem u frizerski salon za pse, ali i on je bio zatvoren“, rekao nam je on i pokazao sliku na kojoj je imao frizuru nalik onoj kakvu nosi Sejo Kalač.

Slobodan ističe da je kap koja je prelila čašu bio trenutak kada je vidio ženu kako mu se sa makazama prikrada sa leđa.

„Kada sam je vidio sa makazama iznad mog uha, prepao sam se i počeo bježati. Iako je isprva rekla kako hoće samo da me ošiša, nisam joj vjerovao, Znate, moja žena, kao i sve žene na svijetu, jako je ljubomorna i odranije je sumnjala da sam u vezi sa tom frizerkom. Shvatio sam da je najsigurnije da odmah to veče pobjegnem od kuće i sutradan predam papire za razvod“, rekao nam je Slobodan.

On navodi da je prenoćio kod svoje frizerke, a da se, nakon što ga je sutradan ošišala, osjećao kao drugi čovjek, koji je spreman da počne novi život.

„Iznenada sam shvatio da su u životu svakog muškarca najbitnije dvije žene. Prva je majka, a druga je frizerka. Bilo mi je drago mi kada sam vidio da nisam jedini koji je spoznao da su frizerke idealne žene i što se veliki broj muškaraca odlučio da krene mojim stopama“, kaže Srećković.

Na kraju, dodaje da se nikad ne zna kada će se ponovo proglasiti vanredno stanje i da će činjenica da ima frizerku kod kuće olakšati tešku situaciju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar