50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Lokica Lokica: U Drakuliću, čovjek u kafani izjavio da je heteroseksualac, društvo ga prebilo za svaki slučaj

Nedeljko R. (42) izvukao je deblji kraj iz situacije koja se nedavno odigrala u jednoj kafani u banjalučkom naselju Drakulić. Naime u jednom lokalu u kojem se već godinama okuplja lokalno društvo, kao i svaki put kada su bili tu pilo se točeno pivo igrao se bilijar i pikado, i ništa nije slutilo na završnicu koja će se na kraju desiti. Sve je počelo kao i obično pričom o ženama, i hvalisanjem ko je veći zavodnik, i ko je više partnerki imao. Prednjačio je uvijek raspoloženi Mile, zvani „cigla“, koji još od ranije tvrdi da je liječio lezbejke po Firenci dok je radio na građevini u Italiji. Svi su se smijali i dobro zabavljali, pa tako i Nedeljko, koji inače nije oženjen i trenutno nema djevojku, i koga je ekipa često zbog tog statusa zadirkivala.

Ali sve je kulminiralo negdje oko dva sata poslije ponoći, kad je nespretni Nedeljko izjašnjavajući se o svom seksualnom opredjeljenju, jer je to trenutno bila tema u društvu, umjesto „normalni“ izjavio da je heteroseksualac. Uslijedio je muk u kafani. Ekipa se samo na kratko pogledala, i poslije par sekundi je nastao haos. Sijevali su štapovi od bilijara, stolice, pepeljare, a ko nije imao ništa drugo udarao je Nedeljka pesnicama. Od fatalnog ishoda, i vjerovatno težih povreda opasnih po život, Nedeljka je spasio konobar uletivši u svu tu frku, pokrivajući mu glavu rukama i glasno vičući „I ON JE NORMALAN, I ON JE NORMALAN…“.

Kad se sve smirilio, i kad je konobar objasnio ostatku ekipe da su heteroseksualci ljudi koje privlače osobe suprotnog pola, sa blagom nevjericom u očima, ali ipak pomirljivim tonom drugari upozoriše Nedeljka da se nije smio tako grubo šaliti sa njima, i da je sad zbog toga dužan platiti turu pića ekipi. Ispijajuću novonaručeno pivo Dule „robija“ prizna da nije baš bio siguran za ove što je Nedeljko rekao da je, jesu li to ovi što vole muške ili su ovi normalni, ali da ga je tukao za svaki slučaj.

Naručivajući novu turu pića, i nazadravljajući sa osmjehom bez prednjih zuba, sav u modricama i otečenog lica, Nedeljko reče da nije imao namjeru da izazove haos u kafani, nego da se samo htio pohvaliti u društvu kako je naučio novu riječ.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar