50 Nijansi Pive

U nedostatku fudbala osniva se liga Lešinara!

Iako stalno kukamo kako nam sve propada posebno kad je u pitanju sport, klubovi i lige mi imamo ekskluzivnu informaciju da se pokreće lokalna liga Lešinara koja bi sa radom trebala da krene na jesen, a pripreme već uveliko traju.  Saznali smo da su već osnovani prvi klubovi koji će se takmičiti u ovoj ligi te se skupljaju sredstva za izgradnju stadiona te da bi se kupili neophodni rekviziti da bi ova liga mogla zvanično da počne.

Naravno disciplina u kojoj će se takmičiti ovi klubovi nije fudbal, već navijanje koje podrazumijeva paljenje baklji, isticanje uvredljivih natpisa, pisanje navijačkih pjesama i naravno ultimativni test tučnjava koja će biti ostavljena za finale lige. Klubovi koji će se takmičiti u ovoj ligi su:

Red Blue Hell Mejdan

Kako saznajemo iz izvora bliskih ovom klubu, kod njih pripreme već uveliko traju raspoređeni su u dva štaba Tihim noćima i Tri paprike te tamo svakodnevno razrađuju strategiju. Dresovi će im biti isključivo trenerke i “makserice” i insistiraće da se svi okršaji sa ostalim klubovima vode sa njihove strane mosta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Ejpril O Vrbas

Dodaj svoj komentar