50 Nijansi Pive

NAUKA POTVRDILA: Ovo je najbolje rješenje za loš sex u braku

Opšte je poznata izreka da je život prekratak za neke stvari, a jedna od tih stvari je i loš seks. Rijetko ko će se požaliti okolini na ovaj problem, pa se ne čini da je zastupljen, međutim, anonimna istraživanja pokazuju drugačije. Naime, ankete koje radila ekipa portala 50NP su pokazale da se sa ovim problemom susreće svaki drugi par.

Utvrđeno je da se sam pojam loš seks odnosi na situaciju kada jedan ili oba partnera više ne uživaju prilikom vođenja ljubavi, što može negativno uticati na sve sfere njihovog odnosa.

Upravo zato, pronalaženjem rješenja pozabavila se grupa istaknutih naučnika najprestižnijih univerziteta iz cijelog svijeta, među kojima i dva Banjalučanina, te su konačno otkrili način na koji se problem lošeg seksa u braku može u potpunosti riješiti.

Naime, naučnici su otkrili da je najbolje i najefikasnije rješenje jako jednostavno – razvod.

-Pokušali smo otkriti koje su najbolje metode popravljanja lošeg seksa i zadatak nije bio nimalo lak, sve dok nisu došle kolege iz Banjaluke i otkrile nam kako se to kod njih rješava. I zaista, shvatili smo da bolje od razvoda ne postoji, ispričali su stručnjaci.

Onima kod kojih stvar nije tako jednostavna, predlažu pronalaženje ljubavnika ili ljubavnice, a u slučaju većeg seksualnog apetita i nekoliko njih. Dok se psiholozi, s druge strane, zaklinju u efikasnost razgovorne terapije, naučnici odmahuju rukom.

-Ovo su uspješne i civilizovane metode pomoću kojih možete imati i dobar seks i dobar brak. E sad, ne mora značiti da će to biti baš s osobom s kojom ste trenutno u braku, ali to je neka druga stvar, objasnili su naučnici.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar