50 Nijansi Pive

Tuča majki na igralištu u Boriku!

Prije par dana, na dječijem igralištu u Boriku vladala je prava drama nakon što je došlo do fizičkog obračuna između mladih majki koje jednostavno nisu mogle da se dogovore čije dijete nije krivo. Očevici kažu da takva gungula nije bila od posljednjeg obračuna Lešinara i da je ovaj događaj uznemirio ovo mirno, penzionersko naselje.

Jedna od majki koje su se slučajno zadesile u parku, čije je dijete po prirodi introvert i ne druži se sa ostalom djecom tako da ona nije bila akter ove priče ispričala nam je kako se sve odigralo jako brzo i ništa nije slutilo da će se tako nešto desiti.

-Bio je to dan u parku kao i svaki drugi, imate grupu majki koje su svaki dan zajedno i čija djeca se druže, one s prijezirom gledaju nas koje u park ponesemo knjigu, koje nimo raspoložene za priču i čije dijete voli da se igra samo. Imate one slučajne prolaznike, šetače pasa i inače budu i penzoneri, ali zbog novonastale situacije ih nema. Djeca su se lijepo igrala, a onda su se malo pogurali oko kantice za pijesak, u cijeloj gužvi jedna djevojčica je pala na guzu, ali nije je boljelo, njoj je to bilo zabavno. Nije bilo zabavno njenoj majci pošto joj je obukla novu Zarinu haljinicu, koju je naručila online, a koja se isprljala pa je počela da galami malo na svoje malo na tuđu djeci i tad je nastao haos…

Ova majka kaže da se od tog trenutka više ništa nije moglo razaznati, majke su u jednom trenutku počele fizički da se obračunavaju jer se nisu mogle dogovoriti čije dijete nije krivo, a njihovi mališani su ih u čudu gledali. Nakon toga, djeca su se okrenula i nastavila igrati u pijesku kao da se ništa ne dešava, a nakon toga su se i one prestale tući. Interesantno je što niko od prolaznika nije pokušao da ih razdvoji uz objašnjenje da je bolje da se  ispucaju.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar